Erling Folkvord

Inne med to og på vippen!

På siste meningsmåling fra TV2 går Rødt fram (+0.7) til 2,7 prosent. Det gir stortingsplass til både Torstein Dahle fra Hordaland og meg fra Oslo.

Gruppebilde
Foto: Ingar Haug Steinholt.

Samtidig havner Rødt på vippen, og forhindrer dermed borgerlig regjering. Rødt foretrekker en fortsatt rødgrønn regjering, men vi vil ikke være noen dørmatte for Jens Stoltenberg. Vi skal på Stortinget for å skape flertall for vår egen politikk – uavhengig av de rødgrønne. På ett punkt har vi imidlertid tenkt til å blande oss inn i Soria Moria-forhandlingene og det er punktet som handler om uførepensjon. Vi skal sikre uførepensjonen mot de usosiale kuttforslagene som er foreslått.

Les mer om saken og se tv-innslag med meg hos TV2: Rødt på vippen

Lagt ut 10:57, 20. August 2009 og kategorisert under faglig, pensjon, valg, velferd, video.

En kommentar to “Inne med to og på vippen!”

  1. Harald Haukaa Fjørtoft
    16:19, 20. August 2009

    Eg undrar når det gjeld fredinga av den raud-grøne regjeringa. Er ikkje Arbeidarpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti borgarlege parti? Er ikkje Arbeidarpartiet den viktigaste drivkrafta for norsk imperialisme?

Legg igjen kommentar

Vil ikke bli publisert.

XHTML: Du kan bruke følgende elementer: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>